Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje oczy

jakie to duże pls

a banner troche rozpixelowany

moge w sumie polecić bo nawet fajnie sie zapowiada

Reklama bardzo ładna, ale coś mi się zdaje, że będzie to kolejny niczym nie wyróżniający się EasyHC. Po reklamie widać, że będzie to pay-to-win, można kupić na stronie TurboDrop  :)

easyhc z banami? 

@matixd3

imgur jest fajny nie wyzywaj

Opublikowano

Reklama bardzo ładna, ale coś mi się zdaje, że będzie to kolejny niczym nie wyróżniający się EasyHC. Po reklamie widać, że będzie to pay-to-win, można kupić na stronie TurboDrop :)

Opublikowano

Ogólnie prezentacja ładnie wykonana tylko szkoda nie na ma ss spawn , ale dobrze jest życzę powodzenia ;)

Spawn będzie miłą niespodzianką dla graczy ;)

moje oczy

jakie to duże pls

a banner troche rozpixelowany

moge w sumie polecić bo nawet fajnie sie zapowiada

easyhc z banami?

Troche zmniejszyłem i wrzuciłem na ftp bo imgur to skompresował i jakość poszła xD

Reklama bardzo ładna, ale coś mi się zdaje, że będzie to kolejny niczym nie wyróżniający się EasyHC. Po reklamie widać, że będzie to pay-to-win, można kupić na stronie TurboDrop :)

Nie bedzie p2w ;)

Możliwe że co 10 gracz dostanie vipa na parę dni za darmo (jeszcze trzeba ustalić co z czym :D)

Diaxower ze swoją grzywką ma już ból tyłka xD (juz zlecił komuś z nickiem na O ddosy czy tam crashowanie oh)

Opublikowano

@up

Wbije :3

Oby bylo ciekawe

Nick na serwerze Otekplay !

Opublikowano

@up

Wbije :3

Oby bylo ciekawe

Nick na serwerze Otekplay !

Nie wygłupiaj się...

Wiem ze tobie zlecono rozwalenie serwa...

Ale to naprawde godnosci trzeba nie miec, oh jak mi cb szkoda

@topic

Trwaja ostatnie poprawki pluginów.

Niby dostalismy ddosa na dedyka ale nawet laga nie bylo xD

Opublikowano

Pluginy na gildie kopara99?Bo podobne

Chyba kopara aka kopiowanie myhard. XDDDDDDDDDDDDDD

Jedyne co dobrze tam jest napisane to nie zmienione klasy od Karolka XDD

Co do serwera..

Troszku śmieszy mnie nawet fakt, że skopiowaliście starą zapowiedź serwera, która była na kanale Diaxowera ;].

Mówicie tutaj o autorskich zabezpieczeniach i anty-ddos.

Dziwnie czuję, że serwer padnie szybciej niż wystartuje. W mojej opinii kradnąc nazwę i bezczelnie podszywając się pod starego właściciela jesteście już przegrani od startu.

To tylko moja subiektywna opinia i proszę niczego nie brać do siebie ;].

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chyba kopara aka kopiowanie myhard. XDDDDDDDDDDDDDD

Jedyne co dobrze tam jest napisane to nie zmienione klasy od Karolka XDD

Co do serwera..

Troszku śmieszy mnie nawet fakt, że skopiowaliście starą zapowiedź serwera, która była na kanale Diaxowera ;].

Mówicie tutaj o autorskich zabezpieczeniach i anty-ddos.

Dziwnie czuję, że serwer padnie szybciej niż wystartuje. W mojej opinii kradnąc nazwę i bezczelnie podszywając się pod starego właściciela jesteście już przegrani od startu.

To tylko moja subiektywna opinia i proszę niczego nie brać do siebie ;].

Skoro sam Diaxower sprzedawał pluginy więc nie widze problemu w postawieniu takowego serwera... (i tak kod byl na maxa c*****y a pluginy zostaly napisane aby jak najbardziej przypominały klimat starego easyage)

On najpierw sprzedaje a potem ma ból dupy o to że ktoś coś robi.

Idź dalej bawić się w programiste na  h h h gdzie wszystkie jest nastawione na hajs.

Opublikowano

Skoro sam Diaxower sprzedawał pluginy więc nie widze problemu w postawieniu takowego serwera... (i tak kod byl na maxa c*****y a pluginy zostaly napisane aby jak najbardziej przypominały klimat starego easyage)

On najpierw sprzedaje a potem ma ból dupy o to że ktoś coś robi.

Idź dalej bawić się w programiste na arivi gdzie wszystkie jest nastawione na hajs.

Ciekawa teza kolego, ale zakładanie kont na x z x pod nickiem "Diaxower07" i pisanie tam tematów o easyage.EU pod moim nickiem to chyba trochę no ....

Filmy:

https://www.youtube.com/watch?v=C57s5_5AQKs - nasze

https://www.youtube.com/watch?v=0yazYcw5qPQ (Pro elo edit bez efektów, bo wasze gówienko aka Jutuber nie potrafi >.<)

Facebook(Opis filmików waszych) "★ Fanpage: link *stary fanpage został nie chcąco sprzedany więc dlatego 4 łapki !" <--- To już bez komentarza

Chcecie robić serwer z taką nazwą!? róbcie, ale miejcie godność i nie róbcie takich rzeczy co wymieniłem wyżej. Kupa śmiechu, mam ból dupy ciekawe 0 oryginalności, wmawiacie jakieś rzeczy nie prawdziwe

"i tak kod byl na maxa c*****y a pluginy zostaly napisane aby jak najbardziej przypominały klimat starego easyage" na waszym fb to przypadkiem nie jest przerobiony drop myharda? Ps. Kiedy to skończysz http://nastoletni.pl/d/15-ultipathfinder ?

W skrócie jak komuś nie chce się czytać mojego pierdolenia: ten serwer jest żałosny i tej typowa podróbka.

Ps2. https://scr.hu/1ddW12 gruby jak najbardziej nie będę hejtował ;3

1KOBv.png

Opublikowano

Ciekawa teza kolego, ale zakładanie kont na -----pod nickiem "Diaxower07" i pisanie tam tematów o easyage.EU pod moim nickiem to chyba trochę no ....

Filmy:

https://www.youtube.com/watch?v=C57s5_5AQKs - nasze

https://www.youtube.com/watch?v=0yazYcw5qPQ (Pro elo edit bez efektów, bo wasze gówienko aka Jutuber nie potrafi >.<)

Facebook(Opis filmików waszych) "★ Fanpage: link *stary fanpage został nie chcąco sprzedany więc dlatego 4 łapki !" <--- To już bez komentarza

Chcecie robić serwer z taką nazwą!? róbcie, ale miejcie godność i nie róbcie takich rzeczy co wymieniłem wyżej. Kupa śmiechu, mam ból dupy ciekawe 0 oryginalności, wmawiacie jakieś rzeczy nie prawdziwe

"i tak kod byl na maxa c*****y a pluginy zostaly napisane aby jak najbardziej przypominały klimat starego easyage" na waszym fb to przypadkiem nie jest przerobiony drop myharda? Ps. Kiedy to skończysz http://nastoletni.pl/d/15-ultipathfinder ?

W skrócie jak komuś nie chce się czytać mojego pierdolenia: ten serwer jest żałosny i tej typowa podróbka.

Ps2. https://scr.hu/1ddW12 gruby jak najbardziej nie będę hejtował ;3

Masz ból tyłka i tyle ;)

Za reklame ja nie odpowiadam i nawet tej nie widziałem...

Ten ss z fb nawet nie jest mój i o dziwo nie dotyczy tego serwera...

Pluginy jakie pisałem pod ten serwer robiłem wedle zaleceń zleceniodawcy więc sie odemnie i moich projektów odpierdol (to ze z powodów osobistych przestałem pisać grę nie powinno ciebie obchodzić)

Nawet w tamtych twoich "pluginach" ktore byly przepelnione bugami nie bylo funkcji ktore ja dodalem... (np shift do disco ktore ma tylko kilka serwerow bo takie dziecinki jak ty udaja programistow a potem wychodza pluginy ze skopiowanym kodem :D )

A te "★ Fanpage: link *stary fanpage został nie chcąco sprzedany więc dlatego 4 łapki " to już nawet nie wiem gdzie znalazleś

Opublikowano

@matixd3 oraz @Diaxower07 załatwiajcie te sprzeczki na PW, a nie w tym temacie. Apeluję o spokój w tym temacie i zachowanie trochę kultury. 

Opublikowano

@matixd3 oraz @Diaxower07 załatwiajcie te sprzeczki na PW, a nie w tym temacie. Apeluję o spokój w tym temacie i zachowanie trochę kultury. 

Niestety ale jak jakiaś dziecinka napisze takie coś w moim temacie to nie moge pójść z tym na pw bo tu zostanie ten post i jak to będzie o mnie świadczyło? Ja nie wiem jak upośledzonym trzeba być aby wypominać mi że nie byłem w stanie kontynułować projektu mojej gry...

Opublikowano

Niestety ale jak jakiaś dziecinka napisze takie coś w moim temacie to nie moge pójść z tym na pw bo tu zostanie ten post i jak to będzie o mnie świadczyło? Ja nie wiem jak upośledzonym trzeba być aby wypominać mi że nie byłem w stanie kontynułować projektu mojej gry...

Hmm masz 16 lat "dziecinka" mocne słowa.

Masz ból tyłka i tyle ;)

Za reklame ja nie odpowiadam i nawet tej nie widziałem...

Ten ss z fb nawet nie jest mój i o dziwo nie dotyczy tego serwera...

Pluginy jakie pisałem pod ten serwer robiłem wedle zaleceń zleceniodawcy więc sie odemnie i moich projektów odpierdol (to ze z powodów osobistych przestałem pisać grę nie powinno ciebie obchodzić)

Nawet w tamtych twoich "pluginach" ktore byly przepelnione bugami nie bylo funkcji ktore ja dodalem... (np shift do disco ktore ma tylko kilka serwerow bo takie dziecinki jak ty udaja programistow a potem wychodza pluginy ze skopiowanym kodem :D )

A te "★ Fanpage: link *stary fanpage został nie chcąco sprzedany więc dlatego 4 łapki " to już nawet nie wiem gdzie znalazleś

Do fanpage: https://scr.hu/5RR49e

Wow kolego dodałeś disco z shiftem #szacun takie trudno :O. Ten ss z fb nie dotyczy tego serwer, hmm. Wasz fanpage, hmm był pościk jeszcze przed moim postem, ale wyszła prawda i już gruby z bólem dupy usunął, ups..

1KOBv.png

Opublikowano

Hmm masz 16 lat "dziecinka" mocne słowa.

Do fanpage: https://scr.hu/5RR49e

Wow kolego dodałeś disco z shiftem #szacun takie trudno :O. Ten ss z fb nie dotyczy tego serwer, hmm. Wasz fanpage, hmm był pościk jeszcze przed moim postem, ale wyszła prawda i już gruby z bólem dupy usunął, ups..

xD

Po pierwsze nie mam 16lat

Po drugie jak pisałem nie odpowiadam za reklamę więc nie domnie te spiny

Po trzecie sam programowac nie umiesz a twoje pluginy zostaly pobrane z neta i przerobione

Po czwarte tamten ss z fp został dodany nie wiem czemu ale na serwerze jest inny drop

A na koniec powiem że kolega oferował mu 50% zysków ale ten odmówił a teraz ma ból dupy

Opublikowano

xD

Po pierwsze nie mam 16lat

Po drugie jak pisałem nie odpowiadam za reklamę więc nie domnie te spiny

Po trzecie sam programowac nie umiesz a twoje pluginy zostaly pobrane z neta i przerobione

Po czwarte tamten ss z fp został dodany nie wiem czemu ale na serwerze jest inny drop

A na koniec powiem że kolega oferował mu 50% zysków ale ten odmówił a teraz ma ból dupy

ja pisałem róbcie sobie serwer, w pluginy itp mam *****, ale pisać tego typu. "3 edycja serwera zapraszam"(Chyba pierwsza), reaktywacja(Bardzo ciekawe, to czemu nowe fb i inna domena? No tak wyszło, sprzedaliśmy fb, dziwne bo mam nadal dostęp).

Co do pluginów widziałeś jak piszę? Pluginy, które wyciekły w marcu rok temu, używa wiele serwerów i wiele serwerów chce je kopiować min. wasz. Zresztą sam pewnie piszesz tak optymalnie, że nie będę tego komentował..

Screen  ach..

1KOBv.png

Opublikowano

@matixd3

Jak mnie w*****a zarzucanie komus cokolwiek bez konkretnych dowodow

Chcialem pograc zwyczajnie, poklikac w klocki a juz mnie o cos oskarzasz wszystkich pozytywnie graczy bedziesz tak ocenial?

Nie polecam serwera.

Opublikowano

@matixd3

Jak mnie w*****a zarzucanie komus cokolwiek bez konkretnych dowodow

Chcialem pograc zwyczajnie, poklikac w klocki a juz mnie o cos oskarzasz wszystkich pozytywnie graczy bedziesz tak ocenial?

Nie polecam serwera.

Zrobiłeś mi dzień

http://prntscr.com/9zalob

Nie polecam tego pseudo deva bez godności

Opublikowano

­Prezentacja bardzo ładna :)

Kto ją tobie wykonał ?

- jest to, że:

Łączysz Minecrafta z Csem...

Widać to po tym grotto.

+ Za skrzynki muszę się im bardziej przyjrzeć

Ogólnie ładna zapowiedz i reszta ok ale nie podoba mi się ten Cs z Mc :-/

@Diaxower07 chyba było mówione, że masz to na pv załatwiać... Gratulacje właśnie podniecasz się serwerem... Minecrafta...

@matixd3 Ignoruj te chamskie wypowiedzi, jest to bez sensu ;-; I nie karm trolla

@OtekPlay Wszystko ok, ale wypowiadaj się z kulturą ... ( Ignoruj i nie odpowiadaj na takie wypowiedzi Proste ? Proste...)

I do was wszystkich użyjcie magicznej opcji "Edytuj" Nie utrudniajcie pracy modom :)

Opublikowano

@ matixd3

PseudoDeva?

Gdybys ty chociaz mial 10% moich umiejetnosci, ale no zmotywowales mnie bede gral pod innym nickiem za to pajacowanie twoje :* pa :D

(Rownie dobrze moglbym twojemu koledze napisac ze zamierzam twoja siostre wsadzic do samochodu, bylobby to prawda? Lel..)

Opublikowano

­Prezentacja bardzo ładna :)

Kto ją tobie wykonał ?

- jest to, że:

Łączysz Minecrafta z Csem...

Widać to po tym grotto.

+ Za skrzynki muszę się im bardziej przyjrzeć

Ogólnie ładna zapowiedz i reszta ok ale nie podoba mi się ten Cs z Mc :-/

Prezentacje sam robiłem a z tym cs to już nie moja sprawka tylko kolegi co konfigurował pluginy.

Typa up nie bede komentowal bo nim gardze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...